Hargai peluang kedua, Nashrain sandarkan harapan pada Dahlia

PENYANYI Nashrain mengakui peluang kedua yang diberikan oleh label rakaman terbaharu tanah air, Armani Entertainment Group (AEG) tidak harus dipersiakan.

Menghargai kepercayaan yang diberikan kepadanya untuk terus berkongsi bakat dimiliki, Nashrain tampil memperkenalkan single pertama yang berjudul Dahlia, sebuah karya ciptaan Anas Amdan.

“Alhamdulillah, syukur dengan izin-NYA saya diberikan peluang kedua yang tidak ternilai ini hasil kepercayaan pihak AEG yang ‘nampak’ bakat yang saya ada.

“Platform yang disediakan pihak rakaman lengkap kerana mempunyai team yang cekap dan sentiasa membantu saya dalam apa jua perkara,” ujarnya.

Semenjak dilancarkan pada 29 Julai lalu, single Dahlia yang sudah pun meraih lebih 70,000 jumlah tontonan di YouTube dan rata-ratanya memberi respon yang sangat memberangsangkan.

“Semuanya berjalan lancar seperti yang direncanakan. Walaupun masih baru saya percaya lama-kelamaan ia akan membuahkan hasil kerana kejayaan tidak diraih dalam sekelip mata.

”Kebanyakan komen yang saya terima, ramai yang tertunggu bila saya akan muncul dengan lagu baharu setelah tidak muncul dengan mana-mana single setelah sekian lama,” ujarnya.

Bercerita lebih lanjut tentang single tersebut, Nashrain berkata, mempunyai signifikasi yang istimewa dalam hidupnya.