Armani Entertainment Cungkil Bakat Nyanyian & Lakonan Melalui THE AUDITION 2021

Adakah korang ada bakat terpendam tak kiralah, samada nyanyian, tarian, pandai buat lawak dan lakonan? Jika jawapannya ya, sebenarnya korang layak untuk mencuba uji bakat terbitan Armani Entertainment Group (AEG) di The Audition 2021. Jangan malu dan segan, inilah masanya untuk buktikan pada dunia yang anda juga boleh menonjolkan bakat anda!

Untuk info pembaca, The Audition 2021 bukannya program realiti show, tetapi lebih kepada platform untuk anda sertai industri kreatif tanah air dengan saluran yang lebih tepat.

Armani Entertainment Group memiliki platform penerbitan filem dan drama, syarikat rakaman muzik dan bertanggungjawab sebagai agensi menjaga bakat-bakat hebat ini.

Baru-baru ini, Budiey sempat menyaksikan seramai 120 peserta telah hadir pada sesi uji bakat yang telah berlangsung di Hotel Hilton Kuala Lumpur. Untuk rekod, AEG telah menerima 1781 penyertaan untuk lokasi uji bakat di Kuala Lumpur.

Uji bakat THE AUDITION adalah 100% daripada pihak juri. Para peserta hanya melalui beberapa fasa uji bakat sahaja. Pertama, melalui muat naik video berdurasi lebih 1 minit di Instagram masing-masing beserta hashtag wajib. Fasa kedua, anda akan di panggil ke sesi uji bakat bersama para juri mengikut lokasi berdekatan anda. Mudah!

Seterusnya semasa uji bakat bersama juri, anda hanya perlu mendaftar, menunggu giliran dan terus ke bilik uji bakat. Jika anda mendapat STAR PASS, anda akan di wawancara oleh emcee Meor Addelan. Pada ketika ini, anda boleh belajar cara berkomunikasi dan menjawab soalan. Pendedahan awal berinteraksi bersama media. Hebat bukan?

Pada sesi sidang media, para juri berkongsi pengalaman masing-masing dalam mengendalikan pemilihan dan penjurian para peserta ujibakat.